2015. március 3., kedd

6 DOLOG AMIBEN MEGVÁLTOZIK A TVD A SERIFF HALÁLA UTÁN!

  1. Másra fektetik a hangsúlyt: Most, hogy Forbes Seriff meghalt, vissza fognak térni a sorozat természetfeletti oldalához. Az, hogy Caroline elvesztette az édesanyját, egy nagyon emberi megnyilvánulása volt a sorozatnak, és Julie Plec reméli, hogy az évad hátramaradt részében újra azokra a gonosz vérszívókra tudnak majd koncentrálni, mint ezelőtt. 
  2. Enzo nagy célja: Habár eddig csak darabokat tudhattunk meg Enzo valódi céljairól, Plec megígérte, hogy ha visszatér a sorozat, beleláthatunk a karakter szívébe, és megismerhetjük a törekvéseit. "Nem jól mennek a dolgai jelenleg." - mondta Plec. "Enzo eredetileg megrögzötten hűséges, de még mindig nem volt alkalmunk megtudni, hogy miért. Mi teszi olyanná, amilyen, és miért érinti olyan mélyen Stefan árulása Damon felé, hogy csupán szórakozásból megpróbálja tönkretenni a fiatalabbik Salvatore életét."
  3. Enzo háttérsztorija: Az egyik dolog, amit a szezon maradék felében tenni fognak, az az, hogy Seriff Forbes vonalán keresztül felfedik Enzo háttértörténetét, amivel még jobban megérthetjük majd miért teszi amit tesz, és miért olyan amilyen. 
  4. Matt új útja: Matt hamarosan talál egy új utat magának. Láthattuk, ahogy jelentkezett a Rendőrtiszti Főiskolára, és az igazat megvallva meglepődhetnénk, ha végül átvenné Forbes Seriff helyét, ugyanis Julie Plec megosztotta velünk, hogy az ő pozíciója betöltetlen marad a 7. évadig. 
  5. Alaric és Jo: Julie megosztotta velünk, hogy eredetileg mikor még ő se tudta, ki fogja megnyerni a mérkőzést, mindig Jo-nak szurkolt, mondván terveik vannak még számára. Hála, az előző epizódnak, megtudhattuk, hogy ez a terv egy kisbabát, és egy esküvőt tartogatott a szerelmeseknek. Bár ez a románc elég hamar történt, van rá esély, hogy azért kettőjüknek igenis meg kell majd dolgozniuk azért, hogy ez működjön. Reméjük, hogy többet láthatunk Jo-ból a jövőben. Úgy tűnik, tökéletes mentor lenne Elena számára, aki pedig eltökélten néz az orvosi pálya elé. 
  6. Caroline érzelmei: Az előző rész nagy drámája volt, mikor Caroline úgy döntött, hogy kikapcsolja az emberségét, pont mikor Stefan úgy döntött, hogy egy hosszú távú kapcsolatot akar vele folytatni. Habár, az előző epizódban csak annyit láthattunk, hogy Caroline eltöri Elena nyakát, sajnos a következő rész előzetesébe belenézve biztosak lehetünk benne, hogy kikapcsolta az érzelmeit. 

(Saját fordítás, kérlek ne lopd!) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése