2014. augusztus 16., szombat

TVD & TO: ÚJABB INFÓK!

A The Vampire Diaires következő évadában többet megtudhatunk Enzo-ról, hány éves, ki változtatta át?
Habár a múltjáról nincs sok információnk, arról viszont annál inkább, hogy mi vár számára. Mikor visszatérünk a 6.évad premierjében, láthatjuk ahogy Enzo szerez magának egy új ember ismerőst, bár a lány státusza mint ember, lehet, hogy elég 'rövid-életű'.

Bármilyen spoiler a The Originals-ról?
Most, hogy Hayley hibrid lett, az élet számára sokkal...szőrösebb...lesz. "Még csak most találta meg a kapcsolatot a vérfarkas őseivel, de máris meg kellett szakítani azt." - mondta Michael Narducci - "Rengeteg okból - elvesztette a gyermekét, a családját és az identitását - tényleg küzdeni fog. Egy olyan helyzetbe fog kerülni, ahol ezt mindenki máson vezeti majd le." 

Tudod kik fogják alakítani Gia-t és Aiden-t a The Originals második évadában?
Azt hallottuk hogy Nishi Munshi (nem megerősített) kapta meg Gia szerepét, aki egy gyönyörű, lelkes rocker lány, és még fiatalkorában elhagyta az otthonát. Aiden, a legújabb vérfarkas szerepére Colin Woodell lett castingolva.

Colin Woodell fogja alakítani a The Originals új vérfarkasát, Aiden-t.
Aiden nem riad vissza attól, hogy esetleg össze kell állnia a boszorkányokkal, ha ez segít legyőzni a vámpírokat, és megvédeni a családját. Mondanom sem kell mire számíthatunk akkor, ha köt néhány 'veszélyes szövetséget' a 4.epizód kezdetével.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése